Hvor meget ved du om Padel Tennis?

Den tidligere spanske spiller Ferrer, der er nummer tre i verden, deltog for nylig i en professionel Padel-konkurrence og nåede finalen i ét hug.Da medierne troede, at han ville gå ind i sporten, sagde Ferrer, at dette kun var hans nye hobby og havde ingen planer om at blive en professionel spiller.

Så hvad er padeltennis?

Padeltennis kombinerer de tekniske egenskaber fra tennis, squash, bordtennis, badminton osv. Det er et boldspil, der spilles på en helt lukket dedikeret bane.

尺寸标注_水印

Marken er 20 meter lang og 10 meter bred.Afstanden mellem nettet og bundlinjen er 6,95 meter, og midterlinjen er 5 meter på hver side af pladsen.

I bunden af ​​banen bruges hærdet glas som forsvarsmur, omgivet af metalnet.

Regler:

Double bruger hele feltet, og singler bruger kun et 6×20 meter felt.

Serven skal sendes diagonalt til modstanderens diagonale felt efter servicelinjen.Serven skal dog være under taljen, det vil sige startserven.

Efter at bolden har ramt glasset eller hegnet, efter at den har ramt jorden, kan spilleren fortsætte med at ramme den.

Scoringsreglerne er de samme som tennis.

113 (1)

Oprindelse og udvikling

Paddle tennis opstod i Acapulco, Mexico i 1969. Først var det populært i Spanien, Mexico, Andorra og Argentina og andre latinamerikanske lande, men nu begynder det at sprede sig hurtigt til Europa og andre kontinenter.

Det professionelle paddle-tenniskredsløb blev oprettet i 2005 af turneringsarrangørerne og professionelle spillerforeninger og Federation of Spanish Women's Associations.Den vigtigste paddle-tennisbegivenhed i øjeblikket er den spanske tour.

Paddle-tennis er populær blandt mange britiske turister på Costa del Sol i det sydlige Spanien og Algarve i det sydlige Portugal.Dette har gjort paddle tennis mere og mere vigtigt i Storbritannien.Storbritannien etablerede British Paddle Tennis Association i 2011.

US Cricket Association blev etableret i Tennessee i 1993 og åbnede to baner i Chattanooga-området.

113 (3)

I 2016 introducerede Kina paddle tennis;2017 paddle tennis turneringen blev afholdt i Beijing Tennis Sports Management Center;i 2018 blev den første kinesiske paddle-tennisturnering afholdt i Shandong Dezhou;oktober 2019 sluttede China Tennis Association sig til International Paddle Tennis Federation.

På nuværende tidspunkt er paddle-tennis blevet lanceret i 78 lande, hvoraf 35 lande har tilsluttet sig det Internationale Paddle Tennis Federation.I Asien-Stillehavsområdet er Japan, Australien, Indien, Thailand og Kina blevet fuldgyldige medlemslande.


Indlægstid: 03-november 2021